Pelin säännöt

Miten Totuus vai Tehtävä -peliä pelataan? 🤔

Totuus vai Tehtävä (tai: Truth or Dare) on klassinen seurapeli juhliin tai pyjamabileisiin, ja sen avulla voit tutustua ystäviisi paremmin. Valmistaudu unohtumattomaan iltaan täynnä noloja kysymyksiä ja hauskoja haasteita!

Peliin tarvitaan ainakin kaksi pelaajaa. Mitä suurempi ryhmä on, sitä hauskempaa pelaamisesta tulee! Päätä ryhmässä, kuka saa aloittaa. Aloittavan pelaajan pitää valita: "Totuus vai Tehtävä?". Sen jälkeen pelaajalta kysytään kysymys tai hänet haastetaan suorittamaan tehtävä, jonka muu ryhmä tai edellinen pelaaja on keksinyt.

Kun kysymykseen on vastattu tai tehtävä on suoritettu, senhetkinen pelaaja kysyy seuraavalta pelaajalta: "Totuus vai Tehtävä?". Ryhmä voi vapaasti valita pelaajien järjestyksen: etenettekö järjestyksessä ympyrässä vai voiko senhetkinen pelaaja valita seuraavan pelaajan?

Tarvitsetko inspiraatiota? Löydät netin hauskimmat Truth or Dare -kysymykset tältä nettisivulta. Olemme koonneet sinulle satoja hauskoja kysymyksiä ja tehtäviä!

Totuus

Jos pelaaja valitsee "Totuus", hänen täytyy vastata rehellisesti noloon tai henkilökohtaiseen kysymykseen. Alapuolella on esimerkkejä englanninkielisistä kysymyksistä. Parhaat suomalaiset kysymykset löydät ilmaisesta Truth or Dare -sovelluksestamme puhelimellasi.

Which body part of yours are you most proud of?
Say 1 truth and 1 dare you wouldn't do
Spill the last secret someone told you...
What celebrity would you go gay for?
Have you ever been hypnotized?
What is the craziest thing you've done while drunk?
Hot or not: Belly button piercings?

Tehtävä

Jos pelaaja valitsee "Tehtävä", hänen täytyy suorittaa tehtävä. Tehtävän voi keksiä edellinen pelaaja tai muu ryhmä. Alapuolella on esimerkkejä englanninkielisistä tehtävistä. Hauskoja suomalaisia tehtäviä löydät Totuus vai Tehtävä -sovelluksessamme puhelimellasi.

You're lucky! You've earned a one-minute massage from the person you tag!
Burp your own name
Write your best friends name backwards
Kiss the person closest to you
Smell everyones feet and rank their smelliness!
French kiss a person's bellybutton
Do 50 jumping jacks

Omat pelisääntösi

Voit keksiä jokaisessa pelissä omia sääntöjäsi pelin rajojen määrittämiseksi. Kirjoita säännöt paperille. Yleinen sääntö on: jos kysymys tai haaste tuntuu sinusta epämukavalta, pyydä uusi. Siinä ei ole mitään hävettävää!

Päätä ennen pelin alkua, millaiset kysymykset ja haasteet ovat kiellettyjä. Esimerkiksi, ovatko alkoholiin, huumeisiin ja seksiin liittyvät kysymykset ja haasteet sallittuja. Näin määrittelet, onko shotin juominen tai vaatekappaleen riisuminen sallittua. On myös käytännöllistä sopia, missä haasteet tulisi suorittaa.

Löydät yli 1000 noloa kysymystä ja hauskaa haastetta ilmaisessa sovelluksessamme iOSille ja Androidille. Kokeile vaikka! ❤️

 

Kommenttia

Lataa virallinen sovellus

Lataa ilmainen Totuus vai Tehtävä iOSille ja Androidille. Löydät yli 1000 kysymystä ja haastetta!