Totuus vai Tehtävä

Jännittävin peli ystävien kanssa pelattavaksi!

Lataa ilmainen Totuus vai Tehtävä iOSille ja Androidille. Löydät yli 1000 kysymystä ja haastetta! 😈

Totuus vai Tehtävä app
Totuus vai Tehtävä app
Totuus vai Tehtävä app

Opi todella tuntemaan ystäväsi!

Oletko aina halunnut tietää milloin kaverisi sai ensisuudelmansa? Vai kiinnostaisiko sinua tietää, mitä tietty tyttö ajattelee sinusta? Totuus tai Tehtävä (Truth or Dare) tekee yökyläilyistä tai bileistä huomattavasti mielenkiintoisempia! Paras mahdollinen peli hauskanpitoon ystävien kesken. 😳

Hauska, eloisa ja riehakas bilepeli!

Kerää kaverisi kokoon ja anna totuuden tai tehtävän viitoittaa tietä. Anna puhelimen kiertää ja valitse joko kysymykseen tai haasteeseen vastaaminen – peli on hauska, eloisa ja täysin vailla rajoja! Voit valita läpäistäväksesi kolme eri vaikeusluokitusta: aloittelijatason, kokeneemmille pelaajille tarkoitetun asteen sekä eksperttitason, joka on tarkoitettu todellista haastetta etsiville!

Pelin säännöt: miten Totuus vai Tehtävä -peliä pelataan?

Totuus vai Tehtävä (tai: Truth or Dare) on klassinen seurapeli juhliin tai pyjamabileisiin, ja sen avulla voit tutustua ystäviisi paremmin. Valmistaudu unohtumattomaan iltaan täynnä noloja kysymyksiä ja hauskoja haasteita!

Peliin tarvitaan ainakin kaksi pelaajaa. Mitä suurempi ryhmä on, sitä hauskempaa pelaamisesta tulee! Päätä ryhmässä, kuka saa aloittaa. Aloittavan pelaajan pitää valita: "Totuus vai Tehtävä?". Sen jälkeen pelaajalta kysytään kysymys tai hänet haastetaan suorittamaan tehtävä, jonka muu ryhmä tai edellinen pelaaja on keksinyt.

Tarvitsetko inspiraatiota? Löydät netin hauskimmat Truth or Dare -kysymykset tältä nettisivulta. Olemme koonneet sinulle satoja hauskoja kysymyksiä ja tehtäviä!

Lue pelin säännöt

Lataa virallinen sovellus 😍

Seuraa meitä Instagramissa @playtruthdare!